Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο helloheaven.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημά, πρωτοπορώντας στο χώρο, σας προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων που καταβάλλατε, σε περίπτωση που επιθυμείτε για οποιοδήποτε λόγο την επιστροφή των προϊόντων μας. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει σε τραπεζικό λογαριασμό μίας εκ των Τραπεζών ΕΘΝΙΚΗ/Eurobank Ergasias/ALPHA, τον οποίο θα μας υποδείξετε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση helloheavenshoes@gmail.com. Βέβαια στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε όλα τα έξοδα αποστολής, επιστροφής και αντικαταβολής. Επίσης η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει αφού πρώτα η εταιρία ταχυμεταφορών μας καταβάλει το αντίτιμο της αντικαταβολής σας. Επίσης η πολιτική επιστροφής χρημάτων δεν μπορεί να λάβει χώρα εάν έχετε πραγματοποιήσει έστω και μία αλλαγή στο αρχικό προϊόν που παραλάβατε.

Επίσης μπορείτε να ζητήσετε την ακύρωση της παραγγελίας σας και να ζητήσετε την επιστροφή των χρημάτων σας στις ακόλουθες περιπτώσεις: 
Α) πριν την αποστολή του προϊόντος, εφόσον αποστείλετε εγκαίρως αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: helloheavenshoes@gmail.com
Β) μετά την παραλαβή του προϊόντος και σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθεί
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ :
Σας παρέχουμε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος/χρώμα ή άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, όπου στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε τη διαφορά στη τιμή. Η εκάστοτε αντικατάσταση θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με προϊόντα της ίδιας εποχής με αυτά που επιστρέφονται. Τα προϊόντα των προσφορών ή τα εκπτωτικά προϊόντα αλλάζονται με προϊόντα από την ίδια κατηγορία και μόνο. 
 
 
• ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ : 
Το αίτημά σας για αντικατάσταση προϊόντος ή ακύρωση της παραγγελίας πρέπει να υποβληθεί εγγράφως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: helloheavenshoes@gmail.com εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την επιστροφή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του αιτήματός σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. 
 
 
• ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ :
α) το προϊόν που επιστρέφεται να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να  μην έχει χρησιμοποιηθεί ή υποστεί οποιαδήποτε φθορά ή αλλοίωση και να επιστραφεί μέσα στην αρχική συσκευασία παραλαβής του, συνοδευόμενο από όλα τα απαραίτητα παραστατικά, που λάβατε κατά την παραλαβή του. 
β) Η επιστροφή του προϊόντος θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με τη μεταφορική  εταιρία που θα σας υποδείξουμε.Tα δε μεταφορικά έξοδα και έξοδα αντικαταβολής βαρύνουν τον αγοραστή, τόσο στην περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος αξίας κάτω των 15 € ανά αποστολή, όσο και στην περίπτωση επιστροφής προϊόντος, ανεξαρτήτως τιμής