Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο helloheaven.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι αποστολές εντός Ελλάδας πραγματοποιούνται δωρεάν, χωρίς καμία απολύτως δική σας επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων ή εξόδων αντικαταβολής.

Εξαιρούνται όλες οι παραγγελίες που η συνολική τους αξία δεν υπερβαίνει το ποσό των 15 € ανά αποστολή.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΙΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 10:30 - 16:00 

  ΧΡΕΩΣΕΙΣ
Οι παρακάτω χρεώσεις αφορούν τις εξής περιπτώσεις:  
•    αποστολή προϊόντων αξίας μικρότερης των 15 € ανά αποστολή,
•    αντικατάσταση προϊόντων ανεξαρτήτως τιμής,
•    επιστροφή προϊόντων ανεξαρτήτως τιμής

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα αποστολής όσο και τα έξοδα επιστροφής ανέρχονται στο ποσό των 3€ για βάρος έως 2kg και προσαυξάνονται κατά 1,50 € για κάθε επιπλέον kg.  
Επίσης οι παραπάνω αποστολές επιβαρύνονται με το ποσό των 2€, ως έξοδα αντικαταβολής, ανεξαρτήτως βάρους αποστολής.  


ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται από το κατάστημά μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία λήψης τους, εφόσον τα προϊόντα που επιλέξατε είναι άμεσα διαθέσιμα.
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ανέρχεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες, όταν ο τόπος προορισμού βρίσκεται εντός αστικού κέντρου. Σε περίπτωση παραδόσεων σε απομακρυσμένες ή νησιωτικές περιοχές ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται σε 4-6 εργάσιμες ημέρες.     

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Το κατάστημά μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συνεργάζεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER.
Ο τρόπος αποστολής, αντικατάστασης και επιστροφής των προϊόντων επιλέγεται από το κατάστημά μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αποστολή, αντικατάσταση ή επιστροφή με άλλη εταιρία ταχυμεταφορών, η αλλαγή μπορεί να γίνει κατόπιν έγγραφης συναίνεσης του καταστήματός μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 
α)Πληρωμή με αντικαταβολή : Με την παραλαβή της παραγγελίας σας καταβάλλετε στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών το συνολικό κόστος της αποστολής σας, συμπεριλαμβανομένων των τυχόν χρεώσεων μεταφοράς και αντικαταβολής, σύμφωνα με τα παραπάνω (βλ. ΧΡΕΩΣΕΙΣ)   
β)Πληρωμή με Paypal 

γ)Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς 

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, θα πρέπει καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: helloheavenshoes@gmail.com εντός 5 ημερών από την παραλαβή και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος.
Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.
Πέραν της αντικατάστασης του προϊόντος ή της επιστροφής του τιμήματος, ουδεμία άλλη ευθύνη ή υποχρέωση βαρύνει το κατάστημά μας.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό σε διάστημα 2 μηνών από την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση ή ακόμα και την αντικατάστασή του με νέο (στην περίπτωση που δεν επιδέχεται επιδιόρθωση), χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνσή σας.
Μόλις εντοπιστεί το ελάττωμα, θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα επιστροφής/αντικατάστασης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: helloheavenshoes@gmail.com, έτσι ώστε να λάβετε οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής ή  αντικατάστασης. Εάν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην αντικατάσταση από κάποιο άλλο, ισάξιο προϊόν της επιλογής σας, ή την επιστροφή ολόκληρης ή μέρους της αξίας του σε χρήματα.
Πέραν της αντικατάστασης του προϊόντος ή της επιστροφής του τιμήματος στις παραπάνω περιπτώσεις, ουδεμία άλλη ευθύνη ή υποχρέωση βαρύνει το κατάστημά μας.